Привіт, AndyF
Радий тебе забачити на нашому форумі
За певних умов нам довелось переїхати. Проте, що не робиться, то завжди на найкраще
AndyF wrote:Розробники категоричний проти скріптованних місій в SABOW.
Це взагалі нонсенс. Наразі SABOW нагадує мені гру у покер, коли розробники постійно блефують, тим самим намагаючись переконати гравця (юзера), що АІ став НАБАГАТО розумнішим! Ну, скажимо у порівнянні зі старенькою, проте перевіреною часом SF.
Що виходить? Після здачі карт (запуск SABOW), гравець наприклад отримує чотири тузи! Це 100% можливість підвищити ставку та зірвати банк. АЛЕ правила змінились, бо виграє АІ в котрого дві пари задрипаних "шісток".
- А як же так, приголомшливо вигукне гравець. В мене ж було ЧОТИРИ тузи і ця комбінація не зіграла???!!!
- А от так, відповідає йому АІ (тобто розробники SABOW). Розклад, шановний, розклад.
Пауза...
Посидимо, перепочинемо, подумаємо.
Правила змінились і з цим ніхто не збирається сперечатись. Але де чіткі та конкретні критерії? А їх нема. Кожного разу, коли здаються карти(починається гра), гравець ніколи не знає:
- чито виграшна в нього комбінація, чи то програшна? А біс його знає.
Проте після закінчення, гравцю переконливо демонструється статистика де показано, що незважаючи на його тузи він програв. Всім, привіт. Пишіть у Спортлото. Або навпаки, гравець зі своєю "парою шісток" з подивом узнає, що він виграв? Оце так диво!
Ось саме просте пояснення, чому розробники не хочуть давати можливісь юзеру користуватись скріптами. Бо тоді вийде все однозначно і переконливо. Перемога буде саме перемогою. І тоді з'ясується, що АІ, як був дурнем, так і полишився.
Тому і було вигадано цю "розумну" систему, та заборонено гравцю користуватись скріптами. Бо тоді з'ясується, що "король таки голий"! Ну, не зовсім голий, бо всеж-таки SF має клас! Хоча, звісно є певні недоліки. Але замість того, щоб їх виправляти, розробники вигадали цю "нову" систему: АІ завжди правий, або підрахуй сам
Звісно, що це виключно тіко моя думка, котра не претендує за істину.